Det står skrevet i blod


I hjertet av Eiron, i kongerikets mektige hovedstad Eir, finnes en hemmelighet. Rett under nesene til kong Roderick og kardinal Katarina ligger en giftig slange, en ondskap bare de færreste vet om. En liten gruppe mennesker, lærde i kamp og giftbruk; tilbedere av en fremmed guddom. De spytter på Moderen, kaller henne blind. De fnyser av Simal, og omtaler ham som en tåpe. De har ingen respekt for tronen eller loven, og følger sitt eget kall, uberørt av samfunnets moral og lover.

Ett navn skrevet i blod, et liv tapt, et oppdrag utført.

Det Evige Øyet. Eirons største og mektigste snikmorderlaug, en gruppering som har levd i skjul i Eir i flere hundre år. Mange vet at de må finnes, men få har sett beviser. Blir èn tatt, vil han heller dø enn å forråde lauget.

En sjelden gang skjer det noe stort, noe så viktig at hele lauget må samles; enten for å ta en felles avgjørelse, eller for å ruste seg til kamp. Seksti år har gått siden siste samling, og nå har tiden kommet igjen. Et fåtall vet anledningen, men alle forstår at det vil være avgjørende for laugets eksistens.


Om Spillet


Denne liven blir uvanlig i et henseende: Alle rollene er snikmordere. Dette betyr ikke at liven vil dreie seg om knivstikking og å ta livet av andres roller. Tvert i mot, laugmedlemmenes lojalitet til hverandre er sterk, og drap av laugsfeller er å skrive sitt eget navn i blod. Det vil heller ikke være en live der alle er stereotypiske, svartkledde knivstikkere; laugets medlemmer er forskjellige som folk flest, og alle har sin egen stil og sine egne preferanser.

Det liven derimot vil dreie seg om, er mystikk og intriger. Det blir et slags mordmysterium som kan løses, i tillegg til at rollene sammen må ta et viktig moralsk valg - et valg som ligger langt utenfor moderne menneskers verdirammer. Du vil måtte sette deg inn i mentaliteten til et menneske som veier andre menneskers liv i form av mynt og jordisk gods.

Dette er en mørk live med high fantasy-elementer, og flere av rollene vil være overmenneskelige eller ha overnaturlige evner. Liven vil også være knyttet opp mot Skyggenes Dals hovedplott, slik de fleste av våre spill er. Det er ikke mulighet til å skrive egne roller til denne liven, men vi tar i mot konseptideer.

Praktisk informasjon


Spillet avholdes på døvehytta Granly på Lian i Bymarka den 13. desember. Nøyaktig spillstart og estimert slutt kommer det nærmere informasjon om i infoskriv.

På dette spillet kommer det til å være 18 års aldersgrense.

Prisen vil være 400 kroner. Denne summen inkluderer enkel middagsservering og drikke. Det finnes muligheter for overnatting på hytta, da må du betale 100 kroner i tillegg.

Påmeldingen er åpen fra dags dato, og til 1. november, eller til alle 30 plassene er besatt. Etter det vil du bli satt på venteliste. På dette spillet kommer vi ikke til å bruke førstemann til mølla-prinsippet. Vi tar en helhetlig vurdering av rollebesetning når påmeldingsfristen er gått ut. De som får plass må betale innen 15. november. Den som ikke har betalt innen da risikerer å miste plassen sin.

Vi sees på et hemmelig sted et sted i Eiron!