Marionettmesteren


"Kjære venner og forretningspartnere,

Det er med stor glede at jeg, Frances Milvenos, kan meddele at det inviteres til ball på min herregård på den 4. dag i Marais sirkel, i anledning av min sønn Diegos tilbakekomst til vår vakre by.

Som mange av dere sikkert vet, ble stakkars Diego kidnappet for ti år siden, mens vi var på reise til Cnidus i Imperiet. Han var da bare åtte år. Jeg snudde byen på hodet i min leting etter ham, og mange imperialske kjøtere fikk blø i dagene som fulgte, men ingen spor av Diego var å finne. Til slutt ga vi opp håpet om å finne ham i Cnidus, og forlot byen.

I ti lange år skulle vi leve i uvisshet, men for noen måneder siden fikk vi ord fra fastlandet: Datteren til min kjære venn og årelange kompanjong Miguel Pelzini, Lindea, hadde ved et Allemissinas mirakel funnet Diego i god behold i Skyggenes Dal! Av alle steder!

Diego er fortsatt på fastlandet, sammen med Lindea og hennes samarbeidspartnere, men snart ankommer han Triangelbyen. Dette skal vi feire som noe aldri har blitt feiret før, og du og dine er selvfølgelig invitert!

Jeg håper å se mange av dere ved denne anledningen.

Ærbødigst, og med varme hilsener,
Kaptein Frances Milvenos

Om Spillet


Dette spillet er satt i Triangelbyen i Panzotta. Frances Milvenos, medlem av rådet og en av Panzottas mektigste menn, inviterer til fest, og Panzottas viktigste mennesker er invitert til denne store begivenheten.

Praktisk Informasjon


Spillet avholdes 4. mars 2006 i Jernbanefolkets Hus som ligger i Kjøpmannsgata 14 i Trondheim sentrum, og varer en kveld.

Moroa koster 300,- kroner per person, og dette må betales inn på konto 4223.06.19284 før 15. januar. Påmeldingen stenger også 15. januar. Det er plass til femti spillere, og de som betaler først vil få plass først, ikke de som er påmeldt først. Hvis vi ikke får minst tretti betalende innen fristen, blir spillet avlyst, og deltageravgiften refundert.

Det er i utgangspunktet ikke anledning til å skrive roller selv til dette spillet, men vi vil ta i mot ønsker. Jo tidligere du kommer med ønskene, jo mer sannsynlig er det at vi kan oppfylle dem. Det kan være mulig å spille gamle roller hvis disse har en tilknyting til Milvenos og/eller Panzotta. Kun spillere som spesifikt ønsker det vil få roller som tjenere.

Det vil bli servert mat og vin, derfor vil spillet ha 18 års aldersgrense.

Vi sees i Triangelbyen!